Att spela slots online är något som är uppskattat av spelare världen över. Många har redan hittat sina favoritspel, ofta är det klassiker som Starburst, Blood Suckers eller jackpottspel som Mega Moolah. Det är dock aldrig försent att lägga till ytterligare spel på listan över favoritspel, och under vintern 2019 och framåt kommer många nya lovande videoslots att lanseras.

Kanske är några av dessa nya spel din nya favorit? Bland spelutvecklarna som ligger i startgroparna att släppa nya titlar hittar vi bland annat NetEnt, Merkur, Yggdrasil, Pragmatic Play och Microgaming. Vad är bättre än att koppla av med en ny spelautomat med goda vinstchanser? I denna artikel kommer vi att berätta mer om några av de slots som snart kommer släppas!

Nya slots från NetEnt

NetEnt är en av världens mest kända och omtyckta spelutvecklare. Spelföretaget har varit i branschen så länge som sedan år 1996. Trots sin ålder har företaget aldrig blivit mossigt eller försökt leva på gamla meriter. NetEnt fullkomligt spottar ut nya trevliga spel och under slutet av 2019 och början av 2020 kan vi förvänta oss spännande släpp som Wings of Riches och Santa vs Rudolf.

Båda dessa två spel kommer att ha en hög RTP på över 96 % och en klassisk utformning med 5 hjul och 20 vinstlinjer. Santa vs Rudolf har med sin snygga grafikpotential att bli julens favoritspel. Förutom dessa två spel släpper spelutvecklaren även ett musikspel vid namn Ozzy Osbourne med RTP på 96,67 % samt animespelen Magic Maid Cafe och Long Pao.

Play’n GO

Den svenska spelutvecklaren Play’n GO blir allt mer populär. Företagets spelautomater har alltid grafik av hög kvalitet och de har skapat några omtyckta spel som Book of Dead, Reactoonz och många fler. Härnäst kommer Play’n GO att släppa gudsspelet Divine Showdown i december. Wild Frames är ett annat spel som släpps i december och som likt Divine Showdone har en RTP omkring 96, 55 %.

Om du gillar vampyrspel, och kanske särskilt Wild Blood från Play’n Go, kommer du att gilla uppföljaren Wild Blood 2. Spelet släpps 2020. Tycker du bättre om hundar så släpps Wildhound Derby i januari 2020. Spelet har ett tema som utgår från hundkapplöpningsbanan. I denna spelautomat spelar du på virtuella hundar. RTP:n är hittills okänd, men spelet har 40 vinstlinjer och fem hjul.

Microgaming

En av höjdarna i spelutvecklarbranschen är förstås Microgaming. Microgaming kommer att leverera många nya spel inom kort, men några av de som verkar intressantast är The Dream Machine. Spelautomaten är ett samarbete med Golden Rock Studios och har 243 vinstsätt. Spelet kommer även ha bonusfunktioner som är slumpmässigt aktiverade samt tre olika världar som kan utforskas. Spelet kommer ha en medium volatilitet.

Även spelet Volatile slot är ett samarbete med Golden Rock Studios. Detta spel är rykande hett med ett hawaiitema, rykande vulkaner och många olika bonusfunktioner. Spelets RTP är 96,10 % och maxvinsten ligger på 25 600 gånger din insats. Spelet kommer även innehålla multiplikatorer med värden upp till 64 gånger insatsen. De vanliga symbolernas högsta utbetalning ligger på 400x din insats.

Stakelogic och RTG

RTG, Real Time Gaming, satsar på att släppa ett spel vid namn Fat Cat Cafe som har ett tema på smarriga bakelser. Spelet betalar ut vinster så höga som 3 000 gånger insatsen. Stakelogic däremot släpper ett spel som heter Mystical Santa Megaways med 117 649 vinstsätt. Du kan förvänta dig en vintrig slot med hög volatilitet och höga vinster.

Yggdrasil och Pragmatic Play

Yggdrasil släpper i november Avatars: Gateway Guardians med en otrolig grafik. Spelet har ett intressant upplägg i form av hjul som du snurrar. Spelets RTP är 96,30 %. Med en godisvärld täckt i snö landar den högsta vinsten på hela 21 100 gånger din insats. Spelets volatilitet är medium och du behöver 8 symboler för att vinna. Här finns även multiplikatorer och scatters.