Att spela på spelautomater är riktigt roligt. Det är ett relativt enkelt sätt att underhålla sig själv på med en stor portion spänning. Med specialfunktioner som free spins och wild-symboler som kan rulla in när som helst hålls spänningen på topp. Alla spelautomater har en relativt klassisk utformning, men varenda en är unik i sin design, musik och tema.

Med många spelautomater att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken du ska testa. Det kommer ut nya spelautomater varje månad vilket betyder att utbudet bara blir större. Därför har denna lista tagits fram för att göra det enklare för dig att veta vilka spel som utmärkt sig under 2019 och är värda att prova på. Till varje spel följer en liten beskrivning.

7 Masks of Fire

7 Masks of Fire är en härlig spelautomat, men med en liten tvist till sig. Precis som namnet föreslår är temat en eldig upplevelse som visar sig hålla hemligheter bakom masker. Spelet har 20 vinstlinjer och deras Return to Player ligger på 96,24 %. Själva spelet innehåller flera specialfunktioner och givetvis återfinns de alltid så populära free spinsen och multiplikatorerna.

Själva spelet går ut på att du ska uppfylla en uråldrig ritual och för varje lyckad ritual får du vinster. Samlar du tillräckligt med masker under spelets gång kommer du även få ta del av flera storvinster. 7 Masks of Fire är ett underhållande spel med ett roligt och mystiskt tema. Den passar perfekt till både erfarna spelare och nya.

Voodoo Gold

Ifrån den världskända spelutvecklaren ELK Studios kommer nu den tredje delen i deras Gold-serie. I de två tidigare spelen fick du spela med Kane som reser runt på äventyr. I detta spel kommer han hem, men hamnar i lika spännande äventyr där. De två tidigare spelen har varit stora succéer och det sista spelet i trilogin kommer inte göra dig besviken.

I Voodoo Gold kan du förvänta dig massor av specialfunktioner. Allt från bomber, förstorade symboler, expanderade rader, sticky wild-symboler och kaskader. Det tillsammans skapar en våg av spänning genom hela spelet som håller dig på tårna. Som de tidigare spelen är designen äventyrlig och mystisk, men har en mer modern stil över sig. Oavsett om du spelat de tidigare i serien, är denna att rekommendera.

Rainforest Magic

Play’n GO briljerar med ännu en fantastisk spelautomat. För dig som söker något magiskt men ändå mysigt är detta spel för dig. Miljön består utav en grön och härlig djungel med musik från en panflöjt som susar mellan träden. Spelet har 25 vinstlinjer och en maxvinst på 5 miljoner svenska kronor. För den som uppskattar en vacker miljö är detta rätt spel.

Rainforest Magic har en Return To Player som ligger på 96 % och har en mycket hög volatilitet, hela 10 av 10. Det är en spelautomat som kan erbjuda mycket i spelväg, inte minst sagt en väldigt vacker atmosfär. Play’n GO är kända för att producera bra spelautomater och detta är inte ett undantag. Sloten passar för både nya och gamla spelare.

Fruit Snap

Fruit Snap är en klassisk 8×8 spelautomat. Spelet kommer från Red Tiger Gaming och har inga fasta vinstlinjer. Istället har den en cluster-funktion som betyder att du vinner i klungor. Den ger en skön modern känsla av klassiska fruktslots, men kan definitivt uppskattas av de som gillar retrospel också. Fruit Snap bjuder på en härlig stämning, underhållande spel och en RTP på 95,75 %.

Varför rekommenderas dessa spelautomater?

Det finns många bra spelautomater att välja mellan. Anledningen att dessa spel hamnade på listan är för att alla lanserades under 2019 och är just nu hög aktuella inom spelvärlden. Alla spel håller en hög kvalitet när det kommer till spelfunktion, design, grafik och musik. De håller även en unik stil eller upplevelse som särskiljer dem från många andra spelautomater på marknaden.